TILINPÄÄTÖS­TAITOINEN KIRJANPITÄJÄ

Vastatili Yhtiöt on itäsuomalainen tilitoimisto, joka tarjoaa monipuolisia taloushallinnon palveluita kirjanpidosta palkanlaskentaan sekä runsaasti erilaisia asiantuntijapalveluita yritysten toiminnan tueksi ja kasvuksi. Vastatili Yhtiöihin kuuluu Vastatilin lisäksi Karjalan Tili ja Talous sekä Joen Tilikonttori. Intohimoinen suhtautumisemme kirjanpitoon takaa, että asiakkaaksemme sopivat kaikki yritykset toimialasta ja koosta riippumatta. Meille riittää, että yrittää.

Haemme tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen Karjalan Tili & Talouteen Kiteen toimipisteelle.

Kirjanpitäjänä Karjalan Tili & Taloudessa vastaat nimettyjen asiakkuuksien kirjanpidosta itsenäisesti ja toimit asiakasyrityksissäsi taloushallinnon asiantuntijana. Alan ohjelmistoista sinuun kolahtaa Fivaldi, Procountor tai Netvisor ja taitoa ja intoa riittää myös paperisten kirjanpitojen tekemiseen. Hallitset taloushallinnon monipuoliset työtehtävät kirjanpidosta palkanlaskentaan sekä henkilöstöasioihin liittyvään neuvontaan. Olet ongelmanratkaisutaitoinen ja riemastut mahdollisuudesta oppia uutta ja kehittää ammattitaitoasi.

Intohimoisesti työhömme suhtautuvana tilitoimistona toivomme, että jaat kanssamme saman näkemyksen. Etsimme ketterää ja innokasta taloushallinnon ammattilaista, joka haluaa työnsä lisäksi panostaa myös omaan työyhteisöön ja työpaikkansa ilmapiiriin.

Tarjoamme inspiroivan työn, tarvittavat työvälineet, oman työpisteen viihtyisässä toimistossamme, kattavat henkilöstöedut sekä itäsuomalaisen rennon ja tiiviin työyhteisön, jossa sinun on mahdollista vaikuttaa. Kannustamme jokaista työntekijäämme tutkimaan ammatillista uteliaisuuttaan ja tarjoamme jatkuvaa koulutusta sekä omien kiinnostuksen kohteiden että työtehtävien vaatimuksen mukaan.

Kuulostaako siltä, että voisit sopia vastatililäiseksi? Hae tehtävää viimeistään tiistaina 5.4.2022 lähettämällä CV:si, hakemuksesi ja palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteeseen perttu@vastatili.fi. Meidän Mirva ja Perttu katsovat mielellään myös videohakemuksia, mutta sellaisen lähettäminen ei ole pakollista.

Haastattelut aloitetaan mahdollisesti jo ennen hakuajan sulkeutumista eli haethan paikkaa ajoissa! Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kysyttävää? Ota yhteyttä ja ihmetellään asiaa yhdessä! Lisätietoja voi tiedustella Mirvalta (puhelin 050 318 1103) arkisin klo 14-17.